fb

DVD Description or Full-width Picture

DVD – Introduction

Kolikk DVD/Søvn kurshefte

kr 450

Utsolgt. Kommer igjen i løpet av uke 47. Du får her alle kursheftene fra kursene “De første månedene” og “De første årene”, og DVD’en “the happiest baby on the block”.

I DVD’en og kursheftene lærer du hvordan du kan roe ned gråtende babyer, både når de har kolikk og gråter intenst, men også når de er ukomfortable, overtrøtte og så videre. I kursheftene får du også en mengde nyttig informasjon om søvn, og praktiske ferdigheter og kunnskaper du trenger for å støtte barns emosjonelle trygghet, språklig utvikling, gjøre overgang til fast føde enklere, og støtte barnets mentale utvikling.

Dette er en unik startpakke, som gir deg konkrete og praktiske ideer som kan gjøre hverdagen enklere og bedre, og deg som foreldre tryggere og sikrere i foreldrerollen. DVD’en blir tilsendt i posten. Kurshefter får du tilsendt via epost, sammen med en video du kan bruke til å komme raskt i gang med å hjelpe barnet å roe seg, noe alle som har barn som gråter intenst forstår verdien av!

In stock

Category:

Trassalder DVD

kr 350

I denne pakken får du både Trassalder kurshefte, og DVD’en “the happiest toddler on the block”.

Kurshefte og DVD’en utfyller hverandre, og DVD’en illustrerer og visualiserer noen av poengene i kursheftet. Kursheftet er uansett langt mer omfattende med tanke på praktiske ideer og poenger, og er viktigst for den som ønsker å få en bedre forståelse av kommunikasjon og konflikthåndtering i relasjoner med barn. DVD’en “the happiest toddler on the block” er utviklet av den amerikanske barnelegen Harwey Karp. Harvey Karp viser hvordan man kan bruke annerkjennende kommunikasjon i relasjoner med små barn, ved bruk av et språk han kaller “Toddlereze”. DVD’en er et godt kompliment til kursheftet.

Fullt

Category:

PLS kurshefte

kr 450

Category:

Kurshefter de første måneder og de første årene

kr 350

Description here.

Fullt

Category:

Billing details

Please select all the ways you would like to hear from us

Additional information

Your order

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal kr 0
Order Total kr 0
  • Betal med Bambora Online Checkout

    VISAMasterCardMaestroWalleyVipps

Dine personopplysninger brukes til å behandle ordren din, øke brukervennligheten på denne nettsiden og andre formål som beskrevet i vår privacy policy.