facebook

Her kan du melde deg på minneseminar for Jesper Juul.

Her kan du melde deg på til våre kurs i Oslo og andre byer. Ønsker du å delta på et av våre nettkurs kan du gå til denne siden.

Betaling med kort eller Vipps via Bambora, eller med Paypal.

Du kan betale online via Paypal eller Bambora. Med Bambora kan du betale med Visa, Mastercard/Mastro eller med Vipps. Dette er raskeste og mest effektivt både for deg og oss. Dette gjør du under på denne siden.

Betal med giro.

Du kan også få tilsendt en giro. Vi tar da et fakturagebyr å 39 kr, for å dekke våre ekstrakostnader/tidsbruk med dette.

For å fylle ut en giro trenger vi din post/fakturadresse, fullt navn og adresse. Giroen blir sent til din epost adresse. For å bli manuelt registrert på kurset og få tilsendt giro må du sende oss en epost med navn på kurs, kursdato og antall deltagere. Du kan sende oss en epost via kontaktskjemaet her.

Er du en bedrift/organisasjon/kommune el. så trenger vi også organisasjonsnummer, ressursnummer ol. Giroen blir sent til din epost adresse, eventuelt til regnskapskontoret via EHF. Du må sende oss en epost med navn på kurs, kursdato og antall deltagere. Du kan sende oss en epost via kontaktskjemaet her.

Kjøpsbetingelser.

Våre kjøpsvilkår finner du her.

Jesper Juul Jesper Juul minneseminar og middag fra kl 16.30 → Mandag 23. mars. Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo. kr 750,00
Jesper Juul Minneseminar for Jesper Juul → Mandag 23. mars kl. 18 - 21. Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo. kr 600,00
Jesper Juul Online deltagelse Jesper Juul minneseminar → Mandag 23. mars. kr 600,00

Faktureringsdetaljer

Norge

Tilleggsinformasjon

Ordren din

Produkt
Mengde
Total
Cart Subtotalkr 0,00
Order Totalkr 0,00
  • Betal med Bambora Online Checkout

Dine personopplysninger brukes til å behandle ordren din, øke brukervennligheten på denne nettsiden og andre formål som beskrevet i vår personvernregler.

Kontakt oss