Ledig Stilling

Vi trenger hjelp!

Journalist, tekstforfatter, blogger. 

Jeg trenger nå en eller flere personer som kan hjelpe meg med arbeide med tekst, skriving mm. Det er da snakk om ulike typer arbeide, som bearbeiding av eksisterende tekst, skrive korte tekster til blogginnlegg og SoMe, noe lengre artikler og intervjuer, og også hjelp i forbindelse med skriving av bøker. 

Jobben egner seg primært for en som er spesielt engasjert i de temaene jeg jobber med, som du kan lese mer om her, www.foreldrekompetanse.no, www.famlab.no og www.oppmerksombevegelse.no. Og som er flink til å jobbe med tekst, og har erfaring fra skrivearbeid. Om du også kjenner til wordpress, SEO mm. er det en fordel men ikke helt nødvendig. 

Organisering av arbeidet

Jobben organiseres slik at du må registrere deg som selvstendig næringsdrivende, og fakturere for det arbeidet du gjør. Du kan eventuelt bruke et system som www.frilansfinans.no hvor du da slipper å registrere et enkeltpersonforetak.

Jobben vil i hovedsak gjennomføres fra der du befinner deg, hjemme, studiested, en cafe, på reise el. Det er helt nødvendig at du har en egen datamaskin. Ideelt sett så bor du i Osloområdet slik at det er lett å ha møter, og du kan delta på kurs, samlinger mm. men det er strengt tatt ikke nødvendig. Vi vil kommunisere via epost, chat, telefon og skype. Vi bruker også ulike online samarbeidsplattformer, så det er også mulig å bo i andre deler av landet, eller i utlandet.

 

Mulighet til å delta gratis på kurs og utdannelser

I tillegg til honoraret så kan du delta gratis (uten honorar) på alle de kurs og utdannelser jeg arrangerer (med unntak av mindre grupper, hvor det er begrenset plass, hvis det er fullt), men da også gjøre noen enkle praktiske oppgaver underveis, relatert til arrangementet. Dette vil da være relatert til å åpne og stenge lokalet, gjøre klart lokale, ta i mot deltagere, innkjøp av pausemat, servering i pauser, rydding, tilrettelegging og praktisk hjelp til kursleder underveis mm.

Dette utgjør ikke mer arbeid enn at det er mulig å delta nesten fullt ut underveis. Dette inkluderer også famlab’s seminarlederutdannelse, og Foreldrekompetanse veilederutdannelse  (Vi må her ta hensyn til at det er flere som gjør jobber for oss, og at alle kan ikke være med på de samme kursene/utdannelsene samtidig, om det er fulle kurs/utdannelser). Full oversikt over kurs mm. finner du på følgende nettsider, www.famlab.no, www.foreldrekompetanse.no og www.oppmerksombevegelse.no.

 

Honorar

Vi avtaler honorar for hvert oppdrag, enten oppgavebasert eller timebasert. Timesatsen er ikke så høy, men som du kan se over så vil du også ha mulighet til å delta på alle våre kurs og utdannelser gratis.

Timesats beregnes ca til 150 – 200 kr timen. I opplæringsfasen og ved nye oppgaver, er honoraret 150 kr, og justeres opp når oppgaver utføres raskt og effektivt. Arbeidsmengden vil variere fra lite noen uker, mer i andre uker, og ganske mye i kortere perioder.

 

Hvem passer jobben for?

Det er en fordel at du er god på å bruke IT verktøy, og da også redigere nettsider, bruke wordpress mm. Og om du forstår hvordan internett fungerer i forhold til google søk, søkemotoroptimalisering, konvertering og så videre.

Det er også en fordel om du forstår hvordan man jobber i en grunderbedrift, og har en del grunder “spirit” selv også.

Denne rollen passer best for deg som er engasjert i noen av de temaer og fag jeg jobber med, personlig utvikling, veiledning, kommunikasjon, konflikthåndtering, barns utvikling, kroppsorientert lærings- og utviklingsprosesser, søvn, stressmestring, traumer, nettverksarbeid, organisasjonsutvikling, ledelse, faglig utviklingsarbeid mm.

Du har fleksibel tid tilgjengelig og forstår at dette ikke er en fulltidsjobb eller en vanlig stiling med fast arbeidsprosent. Arbeidsmengden varierer gjennom året. Jobben passer kanskje best for studenter på bachelor nivå eller høyere, eller deg som allerede jobber for deg selv, men trenger noe mer å gjøre, eller deg som ikke ønsker en fulltidsjobb men heller oppgaver med mye fleksibilitet i forhold til hvor og når på dagen oppgaver blir utført. Forutsatt at de blir utført raskt.

Er du student på mastergradnivå eller høyere er det mulig å finne mange ulike temaer og problemstillinger å jobbe med inne vår virksomhet, enten du vil skrive en teoretisk eller empirisk oppgave.

 

Søknad

Er du interessert i jobbe med dette så kan du sende en epost til hans@foreldrekompetanse.no.
Opplys da om
Navn
Alder
Utdannelse
Tidligere jobber
Nåværende aktivitet, jobb, studier el.
Hvorfor du ønsker stillingen.
Hvordan du ser på rammebetingelsene for arbeidet, og hvordan du kan utføre jobben

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller kommentarer.

Med vennlig hilsen

Hans Holter Solhjell

Kontakt oss