fb

Her kan du kjøpe plakater og kurshefte!

Informasjon om betalingsmåter

Betal online med kort, Vipps eller Paypal.

Du kan betale online via Paypal eller Bambora. Med Bambora kan du betale med Visa, Mastercard/Mastro eller med Vipps. Dette er raskeste og mest effektivt både for deg og oss. Dette velger du under på denne siden.

Betal med giro eller EHF.

Du kan også få tilsendt en giro.

Privatpersoner.

Er du en privatperson og vil betale med giro så melder du deg på på vanlig
måte i skjemaet under og velger "Bambora online checkout" som
betalingsform. På neste side så velger du giro som betalingsmåte i neste trinn. Giroen blir sendt deg via epost. Husk å sjekke din søppelfolder i tilfelle du ikke mottar girnen innen kort tid.

Det er www.walley.no og www.ressursbank.no som er ansvarlig for giroen. Du kan lese mer om betaling med gira på Walleys egne sider her.

 

Bedrifter/organisasjoner og betaling med EHF.

Skal en bedrift/organisasjon/skole/barnehage/kommune betale for deg så trenger vi også organisasjonsnummer, ressursnummer ol. Giroen blir sent til din epost adresse, eventuelt til regnskapskontoret via FHF.

Bestill kurshefte og plakater denne siden.

Påmelding til kurs: Fyll ut skjemaet på denne siden med navn på kurs, kursdato og antall deltagere i tillegg til korrekt fakturainformasjon.

Delbetaling.

Er du privatperson kan du velge å betale i avdrag. Dette gjør du ved å melde deg på via skjemaet under og velge "Bambora online checkout" som betalingsform. Og så velge "Delbetaling" når du kommer til neste side med betalingsvalgene.

Det er www.walley.no og www.ressursbank.no som er ansvarlig for giroen. Du kan lese mer om betaling med gira på Walleys egne sider her.

Se denne korte videoen for en forklaring av hvordan du går frem for å velge delbetaling.

PLS kurshefte og alle plakater i A3 + A4 Opprinnelig pris var: kr 990.Nåværende pris er: kr 749.
PLS kurshefte og alle plakater i A3 + A4
5 pakke
Opprinnelig pris var: kr 3.490.Nåværende pris er: kr 2.669.
PLS kurshefte og alle plakater i A3 + A4
10 pakke
Opprinnelig pris var: kr 6.490.Nåværende pris er: kr 4.669.
PLS startpakke PLS Voksen Ledelse Introduksjonskurs  (dato: Tirsdag 13. august kl 14-15.30.) Opprinnelig pris var: kr 2.990.Nåværende pris er: kr 2.390.
PLS startpakke PLS Voksen Ledelse Introduksjonskurs  (dato: Tirsdag 3. september kl. 18-19.30.) Opprinnelig pris var: kr 2.990.Nåværende pris er: kr 2.390.

Faktureringsdetaljer

Vennligst velg den måten du helst vil høre fra oss på

Ordren din

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal kr 0
Order Total kr 0
  • Betal med Bambora Online Checkout

    VISAMasterCardMaestroWalleyVipps

Dine personopplysninger brukes til å behandle ordren din, øke brukervennligheten på denne nettsiden og andre formål som beskrevet i vår personvernregler.